TIMETABLE



Waiting Zone closes

1st Race EC







EUROPE	6	LATVIJAS MOTOSPORTA FEDERĀCIJA	
UP TO		EMX 85cc and EMX WOMEN	
	Frida	ıy	
1 st Circuit Control			15:00
Meeting with the Organizer Technical Control and Verification			17:00 15:00 - 19:00
2 nd Circuit Control (if necessary)			18:00
2 Circuit Control (ii Necessary)			10.00
	Saturd	av	
Technical Control & Verification		,	07:00 - 08.00
Technical Control MX50			8:10 - 8.50
1 st Jury Meeting			9:00
Quali Practice MX50	EMV CE	10 minutes	09:30 - 09:40
Free practice	EMX 65cc	15 minutes	10:00 - 10:15
Free practice	EMX 85cc	20 minutes	10:30 - 10:50
Free practice	EMX Women	20 minutes	11:00 - 11:20
Race 1 MX50		8min. + 2lap	11:30 - 11:50
Riders Briefing			12:00
Free start test session (5 minutes)			12:30 - 12:55
Pre-qualifying Practice	EMX 65cc	15 Minutes	
Free start test session (5 minutes)			13:05 - 13:30
Pre-qualifying Practice	EMX 85cc	20 minutes	13103 13130
Free start test session (5 minutes)			13:40 - 14:05
Pre-Qualifying Practice Race 2 MX50	EMX Women	20 minutes	14:15 - 14:35
Nace 2 IVINOU	BREAK / Track P	8min. + 2lap Preparation	14.15 - 14.55
Waiting Zone closes		Sighting lap	15:00
Qualifying Race	EMX 65cc	15 minutes + 2 laps	15:10
Waiting Zone closes		Sighting lap	15:40
Qualifying Race	EMX 85cc	20 minutes + 2 laps	15:50
Waiting Zone closes		Sighting lap	16:30
Qualifying Race	EMX Women	(20 minutes + 2 laps)	16:40
Awarding Ceremony MX50		(20 11	16:50
2 nd Jury Meeting			17:30
	Sunda	ay	
Warm up	EMX85cc	15 minutes	09:00 - 09:15
Warm Up	EMX65cc	15 minutes	09:30 - 09:45
Warm Up	EMXWomen	15 minutes	10:00 - 10:15
	OPENING CE	REMONY	
Waiting Zone closes,		Sighting lap	11:50
1 st Race EC	EMX65cc	12 minutes + 2 laps	12:00
Waiting Zana classes		Cighting las	12.20
Waiting Zone closes, 1 st Race EC	EMX 85cc	Sighting lap 20minutes + 2 laps	12:30 12:40
		•	

EMXWomen

Sighting lap 20 minutes + 2 laps

13:10

13:20

BREAK / TRACK PREPARATION

Waiting Zone closes, 2 nd Race EC	EMX 65	Sighting lap 12 minutes + 2 laps	14:30 14:40
	Prize Giving Ceremony E	MX 65cc	
Waiting Zone closes, 2 nd Race EC	EMX 85	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	15:15 15:25
	Prize Giving Ceremony E	MX 85cc	
Waiting Zone closes, 2 nd Race EC	EMX Open	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	16:15 16:25
	Prize Giving Ceremony E	MX Women	
3 rd .Jury Meeting			17:30