









UP TO 40 RIDERS IN EMX 65CC & EMX 85cc and EMX WOMEN Friday

15:00
17:00
15:00 - 19:00
18:00

	Saturd	ay	
Technical Control & Verification Technical Control MX50 1 <sup>st</sup> Jury Meeting			07:00 - 08.00 8:10 - 8.50 <b>9:00</b>
Quali Practice MX50			09:30 - 09:40
Free practice	EMX 65cc	15 minutes	10:00 - 10:15
Free practice	EMX 85cc	20 minutes	10:30 - 10:50
Free practice	EMX Women	20 minutes	11:00 - 11:20
Race 1 MX50 Riders Briefing		8min. + 2lap	11:30 - 11:50 <i>12:00</i>
Free start test session (5 minutes) Pre-qualifying Practice	EMX 65cc	15 Minutes	12:30 - 12:55
Free start test session (5 minutes) Pre-qualifying Practice	EMX 85cc	20 minutes	13:05 - 13:30
Free start test session (5 minutes) Pre-Qualifying Practice <i>Race 2 MX50</i>	EMX Women	20 minutes 8min. + 2lap	13:40 - 14:05 14:15 - 14:35
	BREAK / Track P	Preparation	
Waiting Zone closes Qualifying Race	EMX 65cc	Sighting lap 15 minutes + 2 laps	15:00 15:10
Waiting Zone closes Qualifying Race	EMX 85cc	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	15:40 15:50
Waiting Zone closes Qualifying Race <i>Awarding Ceremony MX50</i> 2 <sup>nd</sup> Jury Meeting	EMX Women	Sighting lap (20 minutes + 2 laps)	16:30 16:40 <b>16:50</b> <b>17:30</b>

## Sunday

Warm up	EMX85cc	15 minutes	09:00 - 09:15		
Warm Up	EMX65cc	15 minutes	09:30 - 09:45		
Warm Up	EMXWomen	15 minutes	10:00 - 10:15		
OPENING CEREMONY					
Waiting Zone closes, 1 <sup>st</sup> Race EC	EMX65cc	Sighting lap 12 minutes + 2 laps	11:50 12:00		
Waiting Zone closes, 1 <sup>st</sup> Race EC	EMX 85cc	Sighting lap 20minutes + 2 laps	12:30 12:40		
Waiting Zone closes 1 <sup>st</sup> Race EC	EMXWomen	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	13:10 13:20		

## BREAK / TRACK PREPARATION

Waiting Zone closes, 2 <sup>nd</sup> Race EC	EMX 65	Sighting lap 12 minutes + 2 laps	14:30 14:40			
	Prize Giving Ceremony El	MX 65cc				
Waiting Zone closes, 2 <sup>nd</sup> Race EC	EMX 85	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	15:15 15:25			
	Prize Giving Ceremony El	MX 85cc				
Waiting Zone closes, 2 <sup>nd</sup> Race EC	EMX Women	Sighting lap 20 minutes + 2 laps	16:15 16:25			
Prize Giving Ceremony EMX Women						
3 <sup>rd</sup> .Jury Meeting			17:30			